|

Achterhoekse Winkel, Producten van hoge kwaliteit

De Achterhoekse Winkel staat bekend om haar kwaliteit producten. Dit is iets waar ik erg trots op ben!

Een van de redenen dat ik hier trots op ben is omdat al onze producten door Achterhoekers worden ontworpen.

De tweede reden is dat ik de unieke kwaliteitsproducten net even iets anders wil ontwerpen.
Niet ‘zomaar’ de Achterhoekse vlag op een stuk textiel plakken. Iets wat in sommige gevallen best mooi is hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar een uniek design maken met leuke twists er in.
Zoals bijvoorbeeld de Achterhoekse Muts met het extra Achterhoek label op de band van de muts. Of de unieke ‘Knooierd’ koe op de Achterhoekse Romper en Slab.

De derde reden is dat al onze producten van de hoogste kwaliteit gemaakt worden. Een voorbeeld hiervan is de Achterhoekse Pet. Ik heb de Pet al een keer of 4 in de wasmachine gedaan, voor kwaliteitscontrole. De Pet is vervaardigd van hoge kwaliteit buiten en binnenvoering en de cap bestaat uit hard kunststof in tegenstelling tot andere goedkopere petten waarbij de cap uit hard karton bestaat. En dit is slechts één voorbeeld van onze unieke kwaliteitsproducten in de Achterhoekse winkel.
Of neem bijvoorbeeld onze Rompertjes, Slabbetjes en Boxershorts. De materialen hiervoor gebruikt zijn 95% katoen en 5% elastaan (wat een stuk duurder is om te produceren). Hierdoor voelt de stof niet alleen beter door, maar zit het ook een stuk comfortabeler!

En ook onze Achterhoekse Sokken. Ik heb ongeveer 6 paar toegeëigend (omdat ze zo lekker zitten) en na vele keren gedragen en gewassen te zijn zijn ze nog perfect in vorm. De sok scheurt niet (in tegenstelling tot dure Happy Socks) en ze blijven heerlijk flexibel.

Kortom, ik durf wel te stellen dat onze winkel voor kwaliteit staat.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie