Achterhoekse pet
|

Achterhoekse Trucker Cap

Het is weer is petten tijd! En de Achterhoekse Trucker cap is dan natuurlijk de beste keuze 🙂 Laat zien waar je roots liggen.

Het is al weer bij een jaar geleden dat wij met dé Achterhoekse Pet op de markt kwamen. In de tussentijd hebben we vele andere Achterhoekse Producten op de markt gebracht. Een jaar later komen we met een tweede Achterhoekse Pet.

De Achterhoekse Cap is volledig door ons in de Achterhoek ontworpen. De redenen dat we voor een trucker stijl pet zijn gegaan is het volgende:

  • Luchtige cap, vooral in hete zomers
  • Koele en coole cap 😉
  • Super stoer en staat iedereen goed!

Wat van deze Achterhoekse Cap een trucker stijl cap maakt is de mesh die gebruikt is voor het hoofddeksel. Voordeel hiervan is dat het super stoer staat en dat de wind er lekker doorheen kan waaien. Hierdoor blijft je koppie lekker koel en cool 😉

Het logo is geborduurd en in de voorzijde van de cap geplaatst. Het ontwerp is een visie van de Achterhoekse Winkel en uitgewerkt door Juuls Artwork.
Het ontwerp kenmerkt zich door de grote en stoere woord ‘ACHTERHOEK’ met een subtiele Achterhoekse vlag die met het lijnenspel van het ontwerp meelopen.
Check ook het subtiele Achterhoeks vlaggetje aan de achterzijde van de trucker cap.

De Achterhoekse Trucker Cap, voor trotse Achterhoekers. Te koop bij de Achterhoek Winkel
Trots op de Achterhoek!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie