achterhoekse winkel
|

Achterhoekse Vlag Producten

Het is ruim een jaar geleden dat het idee is ontstaan om een gaaf product te ontwerpen met de Achterhoekse vlag waar Achterhoekers trots op kunnen zijn, Dé Achterhoekse Pet.
Nadat de Pet eenmaal op de markt was gebracht begonnen de volgende ideeën al te borrelen.

Trotse Achterhoekers hebben meegeholpen product ideeën aan te dragen.

Achterhoekse boxershort en sokken

Anno maart 2020 is het aanbod van de Achterhoekse Winkel flink uitgebreid. De Achterhoekse producten die we nu in de Achterhoekse Winkel Shop aanbieden zijn op eigen initiatief ontworpen en geproduceerd, maar zijn ook afkomstig van jullie trotse Achterhoekers.

Zo was bijvoorbeeld het idee van de Achterhoekse Boxershort afkomstig van Paul Heutinck, de bedenker van deze trotse vlag hemzelf. Paul heeft een deel van het ontwerp van de Achterhoekse Boxershort op zich genomen. Het resultaat mag er wezen!
Maar ook de Achterhoekse Sokken. De welbekende Achterhoekse Sokken zijn door Trots Op De Achterhoek op de markt gebracht en om eerlijk te zijn hebben wij daar van geprofiteerd.
Veel trotse Achterhoekers namen contact op met de Achterhoekse Winkel. Om te vragen of er niet een ander soort sok op de markt zou komen. Hier hebben we natuurlijk niet lang over na hoeven te denken. De Achterhoekse Sokken ála Achterhoekse Winkel is een feit.

Uitgebreid assortiment Achterhoekse producten én er komt nóg veel meer!

Achterhoekse Pet 2.0 en …….

Naast de Achterhoekse Sokken, Boxershort en Pet hebben we het assortiment uitgebreid. Onder andere met de Achterhoekse vlag producten, de Luxe Achterhoekse Muts, een heel stoer T-Shirt (waarbij het woord ACHTERHOEK uit de Achterhoekse vlag gesneden is) en tegenwoordig hebben we ultra leuke baby artikelen in de vorm van Achterhoekse Rompertjes en Slabbetjes!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze webshop of ga langs bij één van onze verkooppunten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie