De Achterhoekse Winkel staat voor Trots – Uniek – Echt – Achterhoek. 
Wij ontwerpen Achterhoekse producten waarin de Achterhoekse vlag centraal staat.Vervolgens worden ze geproduceerd en bieden deze te koop aan in onze webshop en bij verkooppunten door de hele Achterhoek. 
Onze producten zijn uniek doordat wij alles zelf ontwerpen. Neem nou onze Achterhoekse sokken of de Achterhoekse Boxershorts. Of wat dacht je van het nieuwe Achterhoekse textielmerk, AchterhoeksBont. Met dit merk heeft de Achterhoekse Winkel de Achterhoek een nieuw leven ingeblazen. De textielwerken van dit merk worden naar huishoudens door het hele land verzonden. 
Daar zijn we toch wel een beetje trots op!

We doen verder erg ons best om onze producten zo mooi mogelijk en van de hoogste kwaliteit te maken. Dit is niet altijd even makkelijk en dit is ook niet altijd de goedkoopste manier. Wij geloven wel in deze strategie, want klanten moeten tevreden zijn, PUNT!
Dit zie je ook terug in onze uitstekende score die onze klanten ons geven, een 9,2.

 

 

Hoge kwaliteit

Vrijwel al onze producten zijn in huis ontworpen en getest op uitstekende kwaliteit

Veilig betalen

Betaal veilig en snel met iDeal

Snelle levering

Betrouwbaar en snel bezorgen via PostNL

Trots

De Achterhoekse Vlag. Trots van de Achterhoek

Achterhoekse vlag producten

Wij verkopen ieder formaat vlaggen en wimpels van de Achterhoek. De Achterhoek is een geweldige trotse streek in het oosten van Nederland. Wij verkopen alle formaten van bootvlag, gevelvlag tot mastvlag. En natuurlijk verkopen wij ook de Achterhoekse wimpel.

De Achterhoekse vlag gebruiken we als inspiratie voor al onze unieke, eigen ontworpen, Achterhoekse producten.

achterhoekse winkel vlag

Achterhoekse vlag

Een deel van de opbrengst ten goede komt aan Stichting Pak An?

Waarom? Waarom niet 🙂

Ik woon, net als velen van jullie, in de Achterhoek en Stichting Pak An zet zich in voor ons Achterhoekers! 

Dit doen ze op verschillende manieren, bijvoorbeeld door steun te bieden aan mensen die goede ideeën hebben voor de Achterhoek.  

Dat vind ik gaaf en daarom ondersteun ik Pak An!

De onafhankelijke stichting Pak An is medio mei 2016 opgericht vanuit de MVO-gedachte door de ondernemingen Grolsch en De Feestfabriek (organisator Zwarte Cross).